Friday, 23 September 2011 | By: nizam_badboy91

Proud to be NUMed Student



Minggu ni adalah minggu pertama belajar kat NUMed (Newcastle University Medicine Malaysia).. Mulanya aku tak minat belajar kat sini sebab tau boleh fly.. tapi lepas belajar kat sini,, aku rasa macam tak mau fly pulak... happy giler kat sini..



Jadi first batch ni memang best la.. dijaga macam anak emas la... apa yang kami nak semua university bagi... best giler.. cakap je.. nanti masa buat feedback kat university,, cakap nak apa yang korang nak kat CEO NUMED... Kemudahan dia sangat canggih.. bayangkan,, dalam anatomy lab, SETIAP meja yang dekat dengan dinding akan ada TV flat screen 42 inci.. bukan share... setiap meja.. best giler..




tapi yang paling best recreation centre kami,, ada snooker,, ada tv lagi,, best.. rehat je main snooker.. boleh terer macam ni.. makan kat sini pown murah,, makan tengahari cuma 3 ringgit sepinggan,, (ikut lauk).. ok la tu.. johor kan selalunya mahal..




kawasan iskandar ni macam kawasan kami je,, kawasan punya la besar tapi tak ada apa sangat,, sikit je orang.. yang paling dekat dengan NUMed cuma MyDin je la.. nak besar sikit pergi Bukit Indah la,, dalam 15 minit la.. kat situ banyak supermarket..

1 comments:

Sher said...

Alhamdulillah you're settling in well there.. Sounds like a great place. Study hard!! :)

Post a Comment